Boen vloeren

Onder de kenners is Boen het merk op gebied van massief houten vloeren. Dit is niet zo vreemd als u bedenkt dat dit Scandinavische merk reeds sinds 1641 bezig is om op solide manier en met respect voor de natuur de mooiste vloeren te creëren. Het resultaat, het Boen parket, is een duurzame houten vloer die warmte, rust en sfeer brengt in uw huis of kantoor. Doordat men bij Boen continu streeft naar het perfecte evenwicht tussen traditioneel vakmanschap en innovatieve, trendy elementen, kan u ervan op aan dat deze parketvloeren hun plaats verdienen in elk interieur, hoe rustiek of modern ook. Boen biedt voor ieder wat wils.
De BOEN 3-strooks variant is de klassieker onder de parketvloeren, met een levendige en afwisselende look. De vloer is beschikbaar in eiken in diverse kleurafwerkingen en in bijvoorbeeld merbau, maple en beuken. De afmeting van de plank is 21,5 x 220 cm en de toplaag is 3,5 mm. De hardhouten planken zijn voorzien van BOEN Clic & X-press, wat het leggen van de vloer vereenvoudigt en versnelt. De vloer kan zowel zwevend als verlijmd gelegd worden en is zeer geschikt voor vloerverwarming! De 16 3-strooks parketvloeren van BOEN zijn uit voorraad leverbaar.

Boen parketvloeren: de inspiratie van een merk wordt ware schoonheid in uw ruimtes.
In het Boen parket programma vindt u heel makkelijk uw weg tussen 5 verschillende collecties, met elk hun eigen specifieke eigenschappen:

  • Nordic Light: Deze collectie werd geïnspireerd door het prachtige Noorderlicht, een natuurlijk lichtspektakel, en is dan ook ideaal voor wie graag een extra lichte toets in het interieur wil. Vervaardigd uit lichtgekleurde houtsoorten, zoals es, berk en lichte eik, brengen de Nordic Light vloeren een pure en heldere touch in uw ruimtes.
  • Natural Feeling: Deze goudkleurige vloeren brengen een lichte, warme en continentale stijl met zich mee. Houtsoorten als kerselaar, rode eik en doussie verwennen uw ruimtes met hun warme, natuurlijke uitstraling.
  • Beautiful Shades: Wie eerder op zoek is naar een donker massief parket vindt in deze collectie gegarandeerd zijn gading. Met de exotische uitstraling van houtsoorten als walnoot, panga-panga en jatoba voelt elke dag aan als vakantie.
  • My Dreams: Deze collectie is perfect op maat van hen die het toch graag nog iets specialer hebben. Stonewash, chaletvloeren, patroonvloeren en eiken plankenvloeren, de mogelijkheden zijn enorm.
  • Maritime World: U houdt van het zeeleven en wil dat vrije gevoel dat u heeft op een boot mee naar huis brengen? Met de scheepsdekvloeren uit deze collectie, vervaardigd uit eik of jatoba, bent u alvast op goede weg.
    Prachtig parket verdient de juiste afwerking.

 

Welke afwerking u ook wenst, Boen parket kan u deze zeker bieden. Blinkend of mat, gelakt of geolied, het kan allemaal. Zelfs voor mensen met allergieën biedt het Boen gamma met de Ecoline oliebehandeling een perfecte oplossing. Voor wie houdt van “anders” adviseren wij om zeker ook eens de “gevlekte” afwerkingen te bekijken.

Wilt u een vrijblijvend advies bij het kiezen van de juiste vloeren en afwerkingen? Dan is Robédih vloeren is u graag van dienst.