Retourneren

Klachten en Retouren

U heeft het recht om uw bestelling binnen 30 dagen na aankoop te retourneren of een melding te maken dat u (een deel van) de bestelling wil retourneren. De producten dienen in ongebruikte en onbeschadigde staat retour te worden gezonden. Wanneer u producten retour wenst te zenden komen de verzendkosten voor eigen rekening. Wanneer u een bestelling ongefrankeerd retour stuurt zijn wij genoodzaakt extra kosten in rekening te brengen. De retourzendingen zijn voor risico van de koper. Maatwerk producten die speciaal voor u gemaakt zijn kunnen niet retour, gewijzigd of geannuleerd worden, onder maatwerk producten vallen o.a. voorgelakte of volledig afgelakte plinten en/of deurlijsten. U kunt de producten retour sturen naar: Robédihvloren.nl, t.a.v. retouren afdeling, Meentweg 44, 1271 PX te Huizen. De kosten voor de retourzending zijn voor de klant, indien producten ongefrankeerd retour worden gezonden zullen de retourkosten hiervan worden doorberekend.

Wij sturen u binnen 3 werkdagen een ontvangstbevestiging per e-mail wanneer wij de retourgoederen hebben ontvangen, binnen 14 dagen na ontvangst van de retourgoederen storten wij het complete tegoedbedrag terug. Zonder retourformulier worden retourzendingen niet in behandeling genomen. Voordat u een bestelling retour stuurt dient u altijd eerst het retourformulier te mailen naar: info@robedihvloeren.nl. Hier vindt u het retourformulier

Klachten

Wij willen dat u tevreden en blij bent met uw nieuwe vloer en dat u ons zult aanbevelen bij derden, om die reden hechten wij enorm veel waarde aan een hoge kwaliteit en service gerichtheid. Daarom doen wij er alles aan om uw klacht zo snel mogelijk en naar volle tevredenheid af te handelen. Wij zien uw klacht als een leerpunt waardoor wij onze dienstverlening en/of assortiment kunnen verbeteren.

Wanneer u dus niet tevreden bent over de bestelmethode, verzending of montage dan zien we uw klacht met veel belangstelling tegemoet. U kunt uw klacht telefonisch doorgeven via onze klantenservice of door een e-mail te sturen naar: info@robedihvloeren.nl of door een brief te sturen naar: Robedihvloeren.nl T.a.v. customerservice, Meentweg 44, 1271 PX te Huizen.

Wij brengen u binnen u ontvangt uiterlijk 14 dagen later een antwoord. Gelieve dus altijd een e-mail adres en/of telefoon nummer te vermelden bij uw klacht.