Cemcolori betonlook

Wat is Cemcolori
Cemcolori is een naadloze, waterdichte en onderhoudsvriendelijke betonlook afwerking voor wanden, vloeren en diverse meubels. De Cemcolori producten hebben een 100% natuurlijke en robuuste uitstraling en het is bovendien van nature waterdicht. Dit is een unieke eigenschap ten opzichte van andere producten op de markt. De laklaag die bij Cemcolori wordt aangebracht dient enkel ter bescherming tegen vuilaanslag. De Cemcolori afwerking is dan ook zeer goed reinigbaar.

Cemcolori is een hoogwaardig product op basis van een cement en een hars. In tegenstelling tot traditioneel stucwerk op basis van kalk of gips, wordt Cemcolori niet gemengd met water, maar met een speciale hars waardoor het product sterk, flexibel, waterdicht en uitstekend te reinigen wordt.

Kortom een revolutionair, waterdicht en onderhoudsvriendelijk systeem met een luxe design uitstraling!

Wat kan ik ermee?
Cemcolori kan op nagenoeg elke stabiele ondergrond aangebracht worden. Een moderne betonlook uitstraling met grenzeloze designmogelijkheden voor je badkamer, toilet, woonkamer, keuken, of bijvoorbeeld bedrijfsruimte. Cemcolori is geschikt voor elke ruimte in je woning of bedrijf. Door de waterdichte en naadloze eigenschap is Cemcolori bovendien een zeer geliefd alternatief voor tegels in natte ruimtes. Het is bovendien mogelijk Cemcolori over de tegels heen te plaatsen, hierdoor wordt sloop- en breekwerk overbodig.

Waarom Cemcolori?
Cemcolori is als enige beton-cire toepassing van nature waterdicht en is daarmee uniek in haar soort. Natuurlijk zijn er meerdere producten op de markt waarbij een fraaie betonlook uitstraling verkregen wordt in bijvoorbeeld de badkamer, keuken, woonkamer, winkel of op kantoor. Deze producten moeten echter waterdicht gemaakt worden door middel van aflakken, waxen of impregneren. Je begrijpt dat dit op de langere termijn problemen kan opleveren wanneer de lak- of waxlaag slijtage gaat vertonen. Bij Cemcolori is dit niet het geval, de afwerking wordt met een speciaal ontwikkelde (hartop) laklaag enkel beschermd tegen vuilaanslag. Dit maakt de Cemcolori dan ook zeer goed reinigbaar.

Daarnaast staat kwaliteit hoog in het vaandel bij Cemcolori. Cemcolori waarborgt de kwaliteit door verwerkers zelf te trainen en te certificeren. Op deze manier worden teleurstellingen voorkomen. Bovendien is Cemcolori een uiterst duurzame toepassing. Cemcolori een gezonde toepassing voor zowel thuis als in de openbare ruimte. De componenten bestaan uit natuurlijke en 100% milieuvriendelijke materialen.

Folder Cemcolori Nederlands

Veel gestelde vragen over Cemcolori